Schilderwerkzaamheden

Waarom schilderen? Er zijn drie redenen om uw huis te laten schilderen: verfraaiing, een nieuwe ondergrond en onderhoud.

Verfraaiing:

Bent u na al die jaren uw oude kleur beu en wilt u uw woning een nieuw uiterlijk geven, dan helpen wij u graag. Samen combineren we de juiste kleuren en geven we uw woning weer een nieuwe sfeervolle beleving. Naast de standaard kleuren kunt u bij ons terecht voor decoratieverf, zoals betonlook, metallic kleur enz.

Nieuwe ondergronden:

Tijdens de meeste verbouwingen worden nieuwe kozijnen geplaatst en de wanden gestuukt. Om deze ondergronden te beschermen moeten ze worden voorzien van een nieuwe verflaag. Hierdoor kunt u weer genieten van een jarenlange bescherming van uw verbouwde woning.

Onderhoud:

In de loop van de jaren veroudert het verfwerk van uw woning. Door het huidige klimaat kan dit soms sneller gaan dan u denkt. De extreme warmte en vochtigheid zorgen ervoor dat het houtwerk en schilderwerk veel te lijden heeft. Uv-straling zorgt ervoor dat uw schilderwerk dof wordt en gaat verpoederen, waardoor het verfwerk poreus wordt. De extreme warmte in combinatie met het vele vocht zorgt ervoor dat de ondergrond uitzet en krimpt. Hierdoor ontstaan er scheuren in de hoeken. Zodra de hoeken openstaan kan het vocht in het hout komen en ontstaan er schimmels. Deze schimmels tasten het hout aan, waardoor houtrot ontstaat. Het repareren van houtrot zijn grote kosten die u kunt voorkomen. Samen met u maken we een goed onderhoudsplan, want onderhoud is behoud en scheelt u aanzienlijk in de kosten.

Door het uitvoeren van het juiste stappenplan ben u gegarandeerd van een goed en mooi schilderwerk. Wij werken alleen met A-merken, waardoor u langer kan genieten van het schilderwerk. Wij zeggen dan ook: “Onderhoud is behoud.” Als u op tijd uw schilderwerk laat onderhouden, dan kan dat u ongeveer 40% aan kosten schelen.

Wij bieden u:

  • een open communicatie;
  • een professionele houding;
  • een goed product;
  • garantie op het schilderwerk;
  • een eerlijke prijs;
  • een mooi en goed eindproduct.